SITE IN ENGLISH

Сервиз Беша

Вашият Ролекс е повече от часовник, той е инвестиция. Със страстта към перфекционизъма, майсторството, прецизната изработка, елегантност и неподвласността на времето, стойноста на вашия Ролекс се запазва.

Създаден за да бъде носен от поколения, всеки Ролекс заслужава най-високото ниво на след-продажбен сервиз. Следвайки тази философия, Сервизен център Беша разполага с специално проектиран и оборудван по последна дума на техниката сервиз и напълно обучен в Ролекс часовникар.

Сервизната процедура на Ролекс е създадена с цел да гарантира, че всеки часовник който напуска сервиза е с безупречни функционални и естетически спецификации.

На всеки механизъм се извършва пълна профилактика и всеки корпус и верижка са прецизно полирани за да се върне оригиналното лустро на часовника. Времеизмервателната прецизност и водоустойчивостта са внимателно тествани за да се гарантира нивото на качество и издържливост очаквани от един Ролекс. Преди да бъде сервизиран, висококвалифицирания часовникар на Ролекс извършва пълна диагностика на вашият часовник.

Следва кратко описание на десетте стъпки през които преминава всеки един часовник оставен за сервизиране в сервиз БЕША.

Вижте 10-те стъпки »